Stadsfietsen

Geen gehaast, geen gedoe – gewoon lekker rondtoeren en genieten van de vibes van de stad. Bij ons vind je een grote  selectie stadsfietsen van topmerken.

4.9/5
4.5/5
Op basis van 66+ klantenreviews

Stadsfietsen: onze merken

Opzoek naar een leuke, snelle (speedpedelec) en handige verplaatsing?
Ontdek hier de ST5 LTD. Alsook de andere modellen kan u komen bezichtigen en testen in de winkel.

Koga

Ontdek het merk Koga. 
 
  • Nederlandse kwaliteit
  • Ideale comfortabele en sportieve fietsen voor dagelijks gebruik en toertochten
  • Levenslange garantie van Koga

Batavus

Ontdek het merk Batavus.
 
  • Fun, veilig en vertrouwd
  • Batavus heeft een fiets voor de hele familie
  • Kwaliteit en prijs in goede verhouding

Soepel cruisen door Alken met een stadsfiets

Van plan om een stadsfiets te kopen in Alken? Kies uit een breed assortiment fietsen van gerenommeerde merken zoals Koga & Batavus. Wil je een stadsfiets uitproberen? Kom langs bij Vélo Soigneur in Alken en maak een gratis testrit.

 

Stadsfiets: what’s in a name? 

De tijd van de logge stadsfiets ligt al een tijdje achter ons. Je weet wel, zo’n zwaar, metalen frame met één versnelling waarmee je amper een heuveltje op kon. Maar de stadsfiets heeft in de loop der jaren een serieuze transformatie ondergaan.

De term “stadsfiets” kun je ruim interpreteren, van een sportieve stadsfiets tot een trendy omafiets. Die laatste is trouwens razend populair onder jongeren. 

Vandaag de dag is het dé ultieme manier van vervoer voor zowel jong als oud. Jonge mensen gebruiken ‘m dagelijks om naar school te gaan, terwijl ouderen er volop van genieten tijdens hun pensioen. En voor alle leeftijden daartussenin? Die gebruiken de stadsfiets voor woon-werkverkeer of gewoon om gezellig naar de winkel te gaan.

 

Elektrische stadsfiets, waarom niet?

Eén ding is duidelijk: een stadsfiets is gemaakt voor dagelijks gebruik. Het spreekt voor zich dat hij stevig en super gemakkelijk te gebruiken is. En als leuke extra kun je vandaag de dag kiezen voor een elektrische stadsfiets. Steeds vaker laten mensen de auto staan en komt een elektrische stadsfiets van pas. Bij de keuze van de juiste elektrische stadsfiets helpen we je graag verder! 

Stadsfiets kopen in Alken bij Vélo Soigneur?

Kom langs in onze winkel, we adviseren je graag naar je gepaste tweewieler. We hebben een grote voorraad en wie weet rijd je wel dezelfde dag weer buiten met een gloednieuwe (elektrische) stadsfiets!