Fietsen

“In 2007 startte het allemaal vanuit één visie: de perfecte plaats creëren om de perfecte fiets te ontwikkelen.”
Niets is vandaag de dag minder waar. Met hun meest gevanceerde onderzoeks -en ontwikkelingslab in de industrie heeft BMC deze droom kunnen verwezenlijken. Ze bieden optimale kwaliteit in combinatie met de nieuwste en wetenschap.


sensaAl 25 jaar produceert Intersens Bikes & Parts BV, de producent van Sensa, fietsen met focus op de fietser zelf. Ze combineren hun kennis met de ervaring van klanten om zo de perfecte formule te bekomen. Op deze manier bekom je altijd een product dat presteert. Ze worden niet voor niets “Sensa Performance Products” genoemd.


batavus

“Heerlijk genieten van fietsen, zonder zorgen, met mijn Batavus.” Of je nu zakelijk, sportief of recreatief fietst, korte afstanden of lange afstanden… Batavus’ hart ligt bij het bieden van fietsplezier met uitstekende en aantrekkelijke fietsen. De geschiedenis van Batavus stamt al vanuit 1904. Dat ze nog steeds actief zijn bewijst hun kwaliteiten en vakkennis.


Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden we de uitdagingen van het stadsverkeer: We ontwikkelen krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden.


niner

“Het is meer dan enkel een naam. Het is onze passie.” Niner staat met honder procent achter hun 29-inch design. In de mountainbike wereld zijn ze dan ook volop aan het opkomen. Met hun onberispelijke ontwerpen en verfijnde rijkwaliteit wordt de fietser als het ware tot een hoger niveau getild.


golden-lionGolden Lion kinderfietsen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ontwikkeld in Europa. Veiligheid en comfort zijn prioriteit nummer één. Met hun uitgebreid gamma voor jongens en meisjes is er voor elk kind wat in de aanbieding.

 


golden-lionOns uitgangspunt bij het ontwikkelen van een nieuw model is altijd het beste product maken voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser. We besteden veel aandacht aan afwerking, door onderdelen vloeiend en harmoniërend te integreren. Als dat niet mogelijk is met bestaande onderdelen, ontwikkelen we ze zelf. Dat geeft onze fietsen de herkenbare look en stijlvolle uitstraling.