Fietsen

bmc“In 2007 startte het allemaal vanuit één visie: de perfecte plaats creëren om de perfecte fiets te ontwikkelen.”
Niets is vandaag de dag minder waar. Met hun meest gevanceerde onderzoeks -en ontwikkelingslab in de industrie heeft BMC deze droom kunnen verwezenlijken. Ze bieden optimale kwaliteit in combinatie met de nieuwste en meest ingenieuse wetenschap.


sensaAl 25 jaar produceert Intersens Bikes & Parts BV, de producent van Sensa, fietsen met focus op de fietser zelf. Ze combineren hun kennis met de ervaring van klanten om zo de perfecte formule te bekomen. Op deze manier bekom je altijd een product dat presteert. Ze worden niet voor niets “Sensa Performance Products” genoemd.


batavus

“Heerlijk genieten van fietsen, zonder zorgen, met mijn Batavus.” Of je nu zakelijk, sportief of recreatief fietst, korte afstanden of lange afstanden… Batavus’ hart ligt bij het bieden van fietsplezier met uitstekende en aantrekkelijke fietsen. De geschiedenis van Batavus stamt al vanuit 1904. Dat ze nog steeds actief zijn bewijst hun kwaliteiten en vakkennis.


bikkelBikkel is een Nederlandse fietsfabrikant die onlangs zijn 20-jarig bestaan heeft mogen vieren. Keer op keer heeft het zich bewezen als innovatief merk met een sterke focus op prijs/kwaliteit. Gedurende zijn bestaan heeft Bikkel al verschillende keren diverse fietstesten gewonnen en boordde het tot één van de bekendste merken in Nederland.


niner


“Het is meer dan enkel een naam. Het is onze passie.” 
Niner staat met honder procent achter hun 29-inch design. In de mountainbike wereld zijn ze dan ook volop aan het opkomen. Met hun onberispelijke ontwerpen en verfijnde rijkwaliteit wordt de fietser als het ware tot een hoger niveau getild.


golden-lion
Golden Lion kinderfietsen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ontwikkeld in Europa. Veiligheid en comfort zijn prioriteit nummer één. Met hun uitgebreid gamma voor jongens en meisjes is er voor elk kind wat in de aanbieding.